Er du også træt af at få ødelagt dine planter af snegle? Så her hvordan du undgår det

Snegle er virkelig glade for at spise mange af de planter som man har i de danske haver. Det gælder alt lige fra grønne planter til blomster og til grøntsager og krydderurter. Ja der er faktisk ikke mange ting som sneglene ikke går i og man kan virkelig blive overrasket over, hvor meget sådan en lille snegl kan ødelægge ens planter i haven. Er du også træt af, at sneglene spiser dine planter i haven? Så læs med her, hvor du kan få et par råd til, hvordan du kan holde sneglene ude af dine planter.

Brug et sneglehegn

Når du bruger et sneglehegn i din have, så kan sneglene ikke komme til dine planter. Derfor er det en rigtig god ide at sætte sneglehegn op omkring de planter som du ved, at sneglene går i. Med et sneglehegn kan du dermed undgå at sneglene ødelægger og spiser af dine planter. Da de simpelthen ikke kan komme til dine planter når du sætter sneglehegnet op. Dine planter vil dermed være i sikkerhed for sneglene og du kan derfor selv nyde dem hele sæsonen igennem.

Brug græsarmering

Du kan også vælge at benytte dig af græsarmering. Græsarmering er smart fordi at sneglene ikke kan lide at kravle på varm asfalt. Så i alle de varme måneder vil sneglene undgå at kravle hen over græsarmeringen. Derudover benytter man tit græsarmering steder hvor man vil kunne køre sin bil hen over græsset. Så hvis du for eksempel skal anlægge en parkeringsplads til din bil, så vil græsarmering også være godt at bruge her.

Fjern alle de snegle og snegleæg du støder på

Udover at holde sneglene væk fra dine grønne planter så er det også en god ide, at fjerne alle de snegle og snegleæg som du møder i din have. På den måde vil du nemlig gøre problemet mindre fra år til år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *