Lille gele negle sæt med store muligheder

Jeg vil her give en anmeldelse af et gelenegle startsæt jeg købte forleden dag hos Nail4you.dk.
Levering: Jeg bestilte onsdag formiddag og det var allerede til afhentning næste eftermiddag hos kiosken på Aarhusgade via GLS pakkeshop systemet. Levering 35 kr.

Pakken var fint pakket ind i en kartonkasse med Nail4yous logo

Dette negle startsæt indholder:
1 stk. Uv negle lampe
1 stk. Hvid Boks med de franske negletipper
500 stk. Franske negletipper
1 stk. Tipcutter til at klippe negletipperne med
1 stk. Negle gele pensel
1 stk. Topcoat
1 stk Primer
1 stk. N4Y negle lim
1 stk. N4Y Buffer
1 stk. N4Y ngelefil
1 stk. gel wipe 120ml
1 stk. Vejledning

Pris: 550 kr.

I forhold til andre gele negle startsæt, syntes sammensætningen af elementerne rimelig ens, der hvor jeg ser den store fordel er at prisen på dette gele negle sæt er mellem 2-400 kroner lavere end lignende gele startsæt hos andre forhandlere. Derudover kan jeg med mine erfaringer de sidste par dage konkludere at kvaliteten af produkterne i denne startpakke er helt i top.

Det er ikke første gang at jeg laver negle men eftersom jeg ville lave denne anmeldelse ville jeg gå det igennem som var det første gang. Derfor gik jeg metodisk til værks og fulgte guiden, som var utroligt velbeskrevet og faktisk gav mig en del nye indsigter i det at lave negle generelt.

Jeg prøvede sættet af i går på to af mine veninder i mens vi snakkede dumme kærester og fyre generelt – det var super hyggeligt.
Materialerne var rigtigt gode at arbejde med og geleneglene fæstnede hurtigt og meget sikkert. Herefter var den kreative process med at bruge alt det negle pynt jeg har samlet sammen gennem årerne en leg.

Konklusion: Materialerne i Nail4you´s startsæt til 550 kr. er et rigtigt godt fundament at lave kunsitge negle med. Neglesættet kræver dog at du selv har neglepynt, som negle stickers, glimmer og nail polish i diverse farver.

Jeg kan varmt anbefale Nail4you.dk´s gele negle startsæt til 550 kr. og ser frem til at teste flere af deres produkter i fremtiden.

Nail polish

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *