God pris hos låsesmed online

Vi sad alle og snakkede. Professoren, Emilia, Rufus og jeg. Det var et virkelig hyggeligt sted, og vi var allerede glade for at have sagt ja til arbejdet. Emilia måtte desværre gå tidligt, og hun forlod os kort efter. Men som den snu låsesmed Rufus var, havde han allerede aftalt et nyt møde med hende, så de kunne snakke lidt mere om hele projektet. Pga. han skulle arbejde hjemme fra de næste mange dage, havde han foreslået, at Emilia bare kunne kigge forbi hans penthouse, så de kunne arbejde der fra. Det havde Emilia indvilliget i, da det også var tættere på, hvor hun boede. Da Rufus og jeg kørte hjem den dag, til vores låsesmed forretning, var der første lidt stille.

Kom godt i gang med låsesmed online

Og så begyndt Rufus at snakke om Emilia. Han kunne slet ikke stoppe igen. Han var så forelsket, at han nærmest ikke var sig selv, http://billig-laasesmed.dk/. Jeg sagde, at hun skulle slappe lidt af, for han var vil ikke ene om, at synes godt om Emilia. Åhh, du kunne også godt lide hende, siger Rufus til mig. Om jeg kunne lide hende? Hvorfor skulle jeg ikke kunne lide hende, svarer jeg tilbage. I det samme fik vi et opringning, over vores låsesmed telefon, så vi fik ikke snakket mere om Emilia den dag. Det var også fint nok, for vi havde som låsesmed slet ikke tid til den slagt lige nu, da vi samtidig med vores nye projekt også havde mange andre projekter, vi skulle have færdige. Vi gik hjem i vores værksted og begyndte at arbejde. Men jeg kunne se, at Rufus var lidt mere ukoncentreret end han plejede at være. Han var samtidig også meget glad og nogle gange gik han bare helt i stå, så jeg måtte skubbe lidt til han, så han kunne lave noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *