Jeg elsker at få smykker

Vi har i vores familie en tradition med at give smykker til hinanden på særlige begivenheder som til dåb, runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper. Vi gør det, fordi et smykke er noget man husker og kan have længe, hvis ikke et helt liv. Jeg elsker at få smykker ikke desto mindre fordi de siger så meget om giveren og ejeren. De har en historie at fortælle og det er rart at tænke på, at man bliver holdt af, når man bærer smykket.

Min søster skulle snart giftes og selvfølgelig skulle hun og hendes mand have en gave de vil kunne huske. De skulle hver især have et smykke. Jeg ledte i noget tid efter det perfekte smykke til min søster indtil jeg fandt smykkerne fra Sophie bille brahe. Jeg var ikke et sekund i tvivl om det smykke jeg havde fundet, skulle hun have i gave. Det var et unikt og tidsløst design og simpelthen noget af det flotteste smykke jeg nogensinde havde set.

Jeg bestilte smykket uden at tøve, fordi det var den perfekte gave i anledning af hendes bryllup. Min bror ledte også efter en gave til min søster, og da jeg vidste ham smykket jeg havde købt fra Sophie bille brahe var han imponeret. Han gav mig ret i at det var noget af det flotteste, hvorfor også han besluttede sig for at finde et unikt smykke til hende fra Sophie bille brahe. Han og hans kone købte et par smukke øreringe de ville forære min søster i bryllupsgave. Da dagen for min søster bryllup oprandt mødtes min brors familie og min med brudeparret om morgenen og forærede dem smykkerne. Min søster blev så rørt da hun så smykkerne og besluttede sig for at bære dem på til brylluppet. Hun sagde, det var noget af det smukkeste hun nogensinde havde set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *