Kostumer i Kina

Efter Hawai tog vi videre på verdens turne med vores ABBA band, og første stop var selvfølgelig Kina. I Kina spiser de som bekendt hunde, så derfor havde jeg kvalme i al den tid jeg var der – jeg kan ikke udstå den slags, jeg spiser UDELUKKENDE rå fisk, intet andet! Og det er der bare ingen der fatter, og da slet ikke i Kina, hvor de bare smadrer hund i ansigtet på hinanden. Det er sgu ikke som Japan – der spiser de sushi i rå mængder, og det var egentlig dér vi gerne ville til i første omgang, for at tage hensyn til min diæt, kostumer2men så endte vi med at sigte forkert. Det er nemlig sådan at vi rejser via katapult, og når man skal nå hele vejen fra Hawai til Asien, så kan man godt komme ud for nogle udenforstående faktorer som fx vindforhold og graviditet (Molly var selvfølgelig blevet gravid af sådan en Honolulu fyr, så vi vejede lidt mere end vi var vandt til).

Optimalt med kostumer

Da vi endelig ramte jorden med et ordentligt KAPOW og et WEEEEE fandt vi ud af at folk havde lidt anderledes skæve øjne end de ville have haft i Japan. Den slags er tydeligt at se. Men uden for meget ævl og bævl satte vi en scene op og tog vores kostumer på, http://kostumegiganten.dk/. Denne gang var det mig der havde været i gang med strikketøjet mens vi sad oppe i luften, så jeg havde sørget for sprit nye kostumer. Disse kostumer var strikket i en vældig fart, så der var to store huller dér hvor de skulle have dækket for Mollys og mine bryster. Jeg ved ikke hvorfor, men der kom utrolig mange til dén koncert, og folk hujede og klappede, og der var flere der friede til mig. Torsten sagde at det var på grund af de hullede kostumer, men så meget kan kostumer ikke gøre tror jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *