Lige siden jeg var helt lille har jeg altid elsket at se madprogrammer i fjernsynet. Som lille var Jamie Oliver min helt store helt, og hvis mine forældre havde brug for ro et par timer, satte de mig foran tv’et med ham på skærmen. Min passion for madlavning har været meget svigende, men kom altid igen. Jeg elskede at have hjemkundskab i folkeskolen, og da DR1 begyndte at sende ”Den Store Bagedyst” var jeg helt solgt. Jeg synes det var vildt fascinerende hvordan man kunne trylle med maden. Lidt krydderi i her, lidt husblas i der, og så venter vi bare et par timer – og voila!
Mad eksperimenter
Selvom jeg elskede madprogrammer, havde jeg ikke de store kulinariske evner i et køkken. Jeg har slet ikke tal på de gange, jeg har brændt tilbehør på, eller på de gange en kage er blevet for tør. Men jeg er dog trofast og jeg knokler på, indtil resultatet bliver godt. Det første min mor forsøgte at lære mig at lave var gryderetter http://www.hurtigmums.dk/gryderetter/ og simreretter, for det er heldigvis begrænset, hvor meget der kan gå galt der. Jeg blev hurtig rigtig god til at lave en mørbradgryde og opfandt endda min egen mørbradgryde opskrift, der faktisk minder meget om opskriften på en LCHF mørbradgryde. Jo bedre jeg er blevet til at lave mad, jo modigere er jeg også blevet. Da jeg havde helt styr på min mørbradgryde opskrift, begyndte jeg stille og roligt at eksperimentere med nye ingredienser deri. Hvis man for eksempel tilsætter ananas får man en lækker eksotisk mørbradgryde, der er dejligt forfriskende, hvis man er ved at blive træt af den klassiske danske mørbradgryde. Jeg har også prøvet at lave en italiensk inspireret mørbradgryde, hvor der også tilsættes italiensk skinke – den er der bare smag i!