Min bror havde gået længe og leget med tanken om at købe et lille hus på landet til ham og hans familie.

Han og hans kone havde aldrig været glade for storbyen, men havde hidtil boet i en forstad på grund af deres arbejde. Nu skulle min bror til at være selvstændig, så det passede rigtig godt nu, med et hjem som kunne ligge på landet som de ønskede sig, væk fra byens os og larm. De begyndte at søge efter deres nye hjem og havde derfor haft kontakt til rigtig mange ejendomsmæglere.

De brugte lang tid på at finde det rette hjem men havde ikke heldet med sig. En dag hvor jeg talte med min veninde om deres problem med at finde drømmehuset, spurgte hun mig om, om de havde undersøgt på internettet, om der denne vej var nogle interessante boliger til salg. Hun kendte en hjemmeside http://minbolighandel.dk som hun fortalte havde en rigtig god service for deres brugere i forbindelse med køb og boligsalg. Jeg spurgte efterfølgende min bror om dette, hvortil han svarede at denne mulighed havde de ikke overvejet men at de nu ville prøve.

De læste om ejendomsmægleren og så de ejendomme som var til salg. Pludseligt, under boligsalg så de deres nye hjem foran dem. De havde simpelthen fundet drømmehuset. De kontaktede mægleren og fik god og professionel hjælp og vejledning under hele processen. Nogle måneder efter sad de i deres nyt hjem og var simpelthen så glade og stolte at have fundet dette sted. De have virkelig haft en positiv oplevelse med denne mægler og havde fundet præcis det, de ledte efter. De anbefaler denne ejendomsmægler om enten det er køb eller boligsalg, til andre, og som min bror sagde til mig; han havde aldrig troet det har været nemmere at købe eller sælge bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *