Min veninde og jeg sad en dag og talte om at tage ud for at købe tøj og sko til vores børn sammen.

Det kunne være hyggeligt at gøre det til en fælles shoppingtur synes vi begge. Som sagt så gjort, vi tog en dag ud sammen med børnene hvor vi alle havde fri og havde en rigtig hyggelig tur og havde gjort nogle gode fund. Børnene var glade og det var vi også, men så kom min veninde i tanke om at hendes børn manglede nogle vinterstøvler. Det skulle de have, nu vejret var begyndt at blive koldere og der ikke var længe til at vinterens ankomst. Vi gik i et par forretninger med børnesko men der var ikke nogen af skoene som min veninde synes om til hendes børn.

Enten var de for klodsede og så ikke behagelige ud eller var de ikke robuste nok. Da jeg så min venindes skuffede ansigt, foreslog jeg hende at hun kiggede på internettet efter sko fra GREEN COMFORT. Jeg havde for nyligt købt et par sko til min datter fra GREEN COMFORT og både min datter og jeg var rigtig glade for min datters støvler. Min veninde fortalte at det var et forsøg værd, nu hun ikke kunne finde de rette støvler i de butikker vi havde været.

Hun havde været på nettet et par dage efter i en online butik som solgte rigtig flotte og behagelige støvler fra GREEN COMFORT til børn og bestemte sig for at bestille et par til sin datter. Hendes datter har nu prøvet støvlerne og hun er rigtig glad for dem. De er varme og behagelige havde hendes datter sagt, og hendes fødder slapper af i støvlerne. Det blev jeg rigtig glad for at høre og det er skønt at kunne anbefale kvalitetsstøvler fra GREEN COMFORT til andre småbørnsfamilier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *