Nyhed fra Ib Laursen

Der er lige kommet en helt ny lancering fra Ib Laursen, og for at sige det mildt, så er vi mange gamle krager der har ventet længe på denne lancering. Det er altså lige fra et par fede lysestager til træskulpturer der bliver lanceret og lavet af Ib Laursen, og jeg har altså personligt ventet i lang tid på dette. Jeg har glædet mig meget, og det er simpelthen fordi, at jeg mener, at Ib Laursen virkeligt laver nogle af de fedeste ting, og at det er svært at lave en flot indretning uden af bruge Ib Laursen. Det giver i hvert fald lidt ekstra at bruge Ib Laursen, og det ved jeg, at alle der har prøvet at bruge nogle af hans ting, også er enige med mig i. Det er som om, at han bare lige er niveauet over hans konkurrenter, og hans designs er lidt mere vovemodige end alle andre. Det er altså det fede ved Ib Laursen, og alt dette kan man få ind i sit eget hjem, ved bare at købe nogle af hans produkter.

Godt med Ib Laursen

Det er jo sådan, at når man så køber noget fra Ib Laursen, så importerer man hans værdier og udtryk igennem de ting som man indretter sit hjem med, og de ting som Ib Laursen har sagt med sit design, går nu over og bliver en del af ens hus. Det er altså nu det, som man selv udstråler og derfor er det også så vigtigt, at man har ting fra Ib Laursen eller lignende ting, så man ved, at man virkeligt kan klare en helt masse. Man udstråler så mange ting, og det er kun ved ting fra Ib Laursen, at jeg har oplevet denne rare fornemmelse af ejer følelse. Derfor er jeg virkeligt også glad for, at der snart kommer en masse nyheder fra Ib Laursen, og jeg kan love jeg for, at jeg har sparet godt og grundigt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *