Storbyen er vokset til noget andet

For 3 dage siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul med sæde og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker.Indledningsvist blev jeg en smule indigneret, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye køretøjer med el i bagen lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de overhovedet til at at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Circ, Wind eller Lime. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! På min mobiltelefon fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Så derfor søgte jeg hurtig på Voi rabatkode, som var den app eller applikation jeg havde fået ind på min telefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante rabatkoder jeg kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Lugt, føl, sans og oplev KBH

Inspireret så jeg mulighederne for oplevelser i storbyens rum i en radikalt ny form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Selve betegnelsen inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en line. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og dette resulterede selvfølgelig i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en usædvanlig uheldig måde på asfalten.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge drenge der råbte på mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres spil og de manglede lige en sidste spiller. Det var i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve spillet floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At skyde pile afsted med en ordentlig bue mod skydeskiver af den ene og anden slags, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, prøve at benytte legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og nå ja så skal jeg også lige lære at spille keglefodbold i Dragør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *