Udstyr til din hjemmetræning

Du er kommet godt i gang med din hjemmetræning, og du føler, at det kører for dig, men nu synes du, at du mangler noget, der kan give dig lidt ekstra. Der findes meget forskelligt udstyr til hjemmetræning, så det kan godt være lidt svært at navigere rundt i.

Massagepistol

En massagepistol er en krydsning mellem en boremaskine og en massagebold. Den ligner en pistol, som navnet antyder. Den har en batteridrevet motor, en stødene arm og dertilhørende mundstykker. Armen støder og vibrerer afhængigt af styrken, som man vælger at indstille massagepistolen på. En massagepistol er god til at løsne bindevævet op omkring musklerne, så man får en bedre bevægelsesfrihed. En massagepistol afhjælper stramheden, så man kan undgå skader, og den hjælper med at restituere hurtigere. Hvis man er vant til massage eller en foam-roller, vil man opdage, at en massagepistol rammer dybere i vævet. Find den bedste massagepistol.

Udstyr du kan bruge til flere øvelser

Når man skal finde udstyr til sin hjemmetræning, kan det være en god ide at finde udstyr, som kan bruges til mange øvelser. På den måde fylder udstyret mindre, og det er billigere at anskaffe, fordi man ikke behøver flere forskellige ting.

Træningselastikker er et godt bud på udstyr, som kan bruges til mange øvelser. Træningselastikker findes i forskellige modstandsformer. De er gode som en erstatning til vægte, hvis man skal lave mange forskellige ben- og numseøvelser.

Kettlebells er et andet godt bud, når det gælder udstyr. Kettlebells fås i mange forskellige vægtklasser og farver. De kan bruges til at træne underkroppen, overkroppen og hele ens core. Find det bedste fitness udstyr til hjemmetræning.

Hos Nettofitness samler de guides fyldt med en masse gode tips og trin for trin guides til alt fra udstyr til ens træningsteknik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *