Vælg vedligeholdelsesfrie plast borde

Det er altid skønt at have et sted at sidde ude i haven eller parken. Tag en pause på vandreturen, del en hyggelig frokost med familien eller nyd en kop kaffe ved et behageligt bordebænkesæt. 

Plast borde er blevet populære på det seneste, fordi det smarte materiale er både holdbart og vedligeholdelsesfrit. Det betyder, at det holder sin flotte form og farve hele året rundt, og kan modstå selv de mest barske vejrforhold. 

bordbænkesæt i genbrugsplast

Vi bliver hele tiden mere opmærksomme på bæredygtige løsninger. Det gælder især, når det kommer til brug af materialer. Vi vælger bambustøj frem for syntetiske materialer, bambuskopper frem for plastik og genanvendelige sugerør. 

Også når det kommer til bordebænkesæt er vi begyndt at kigge efter mere miljøvenlige løsninger. Derfor designes mange nye bordbænkesæt i vedligeholdelsesfri genbrugsplast.

Genbrugsplast er et billigt materiale, det er pænt at se på og så holder det i rigtig mange år. Plast borde er derfor en genial investering til dig, som gerne vil optimere dit udendørsareal. 

Fordelen ved genbrugsplast

Genbrug er guld! Genbrugsplast er bedre for miljøet, men det er også mere holdbart. 

I modsætning til bænke, som er lavet i træ, så kræver plast minimal vedligeholdelse. 

Træ har brug for behandling, slibning og nogle gange komplet udskiftning, hvis der går råd i det, men med plast behøver man ikke nogen form for behandling. 

Plankerne i plast er UV resistente og kan tåle alt slags vejr. De er modstandsdygtige over for alger og grafitti, og så er de enormt solide.

God siddekomfort

Plast er også behageligt at sidde på. Du undgår for eksempel at få splinter i bagen, hvilket kan hænde, når man sidder på en træbænk. 

Derudover bliver plast heller ikke brandvarmt på samme måde som stål, så selv på de solrige dage er det behageligt at sætte sig ved et plast bord. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *